Vodafone România a lansat 0.facebook.com, un serviciu care permite clienţilor să fie conectaţi prin intermediul Facebook cu prietenii prin orice browser mobil, beneficiind de trafic de date gratuit.

Site-ul 0.facebook.com este optimizat pentru viteză, fiind o versiune mai rapidă şi mai simplă a paginii pentru mobil m.facebook.com.

Noul site nu include grafică sau imagini, iar paginile au fost proiectate pentru navigarea rapidă în reţeaua Vodafone România.

Pentru a vizualiza o fotografie, utilizatorul nu trebuie decât să acceseze link-ul către imagine şi va fi anunţat ca iese din site-ul 0.facebook.com. Pentru traficul realizat prin vizualizarea imaginilor se aplică tarifele standard Vodafone Internet pe mobil.

„Am dezvoltat această opţiune împreună cu Facebook cu scopul de a permite clienţilor să rămână conectaţi la informaţiile în timp real din reţelele sociale, fără a avea grija costurilor legate de navigare”, a declarat Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer, Consumer Business Unit, Vodafone România.

SURSA: Vodafone