Vodafone România anunţă reducerea tarifelor standard de roaming Vodafone World pentru serviciile de voce în ţările Uniunii Europene, conform normelor Comisiei Europene, începând din 11 iunie.

Abonaţii Vodafone, cât şi utilizatorii de cartelă care călătoresc în state membre ale Uniunii Europene, în EEA, precum şi în Elveţia vor beneficia de următoarele tarife de roaming, prin serviciul Vodafone World:

–  0,39 euro / min pentru un apel efectuat către orice destinaţie din Uniunea Europeană, EEA şi Elveţia, faţă de 0,43 euro în prezent.

– 0,15 euro / min pentru un apel primit pe teritoriul Uniunii Europene, EEA şi Elveţiei, faţă de 0,19 euro, tariful existent. Tarifele menţionate sunt fără TVA.

De asemenea, Vodafone extinde reţeaua de operatori preferaţi, disponibili în toate regiunile lumii. Astfel, clienţii beneficiază de tarife mai mici pentru serviciile de roaming şi în zonele din afara Uniunii Europene, prin 56 de operatori preferaţi Vodafone din tot atâtea ţări.

De exemplu, un client Vodafone România care călătoreşte în Egipt va plăti 0,5 euro / min pentru un apel local efectuat utilizând reţeaua Vodafone Egipt (operator preferat Vodafone), faţă de 0,75 euro / min prin alţi operatori, beneficiind astfel de o reducere a costurilor de 33%.

SURSA: Vodafone