Angus s-a alăturat Vodafone în anul 2003 şi de atunci a lucrat în majoritatea zonelor de Marketing: de la produse, oferte comerciale, terminale, servicii de conţinut, până la strategie şi brand, având experienţa mai multor ţări, printre care se numără Marea Britanie, Germania, Japonia şi Olanda. În Vodafone Olanda, Angus a fost membru al Board-ului.

În calitate de CMO, Angus va fi responsabil de strategia de brand şi de comunicarea marketing, de marketing online precum şi de strategia companiei pentru servicii de comunicaţii totale şi de noi linii de business, “customer experience” şi programe cross-funcţionale majore.

“Sunt încântat să mă alatur echipei de management a Vodafone România. Am găsit aici cea mai bună reţea din România dar şi o echipă talentată şi motivată, precum şi un brand vibrant. Vom continua să folosim toţi aceşti diferenţiatori pentru a fi şi mai aproape de inimile românilor şi a le oferi cea mai bună experienţă de pe piaţă”, a spus Angus Slater.

Angus deţine un Master of Arts de la Oxford University, este căsătorit şi are trei copii. Printre pasiunile sale se numără schiul, drumeţiile şi tenisul.