Indiferent de planul tarifar alături de care terminalele sunt achiziţionate, plata în rate este disponibilă clienţilor ce folosesc un card de credit emis de Raiffeisen Bank, UniCredit Ţiriac Bank, Credit Europe Bank şi Citibank România.

"Ne dorim să facilităm accesul clienţilor noştri la tehnologie, oferinde-le posibilitatea să achiziţioneze terminalele pe care şi le doresc, în rate, fără dobândă. Astfel, utilizatorii noştri ce au un card de credit emis de către una dintre băncile partenere, se pot bucura mai usor de facilităţile pe care le poate oferi un smartphone sau o tabletă, împreună cu internetul mobil de la Vodafone. Această iniţiativă face parte din strategia noastră de a face tehnologia accesibilă cât mai multor utilizatori, prin iniţiative special concepute, aşa cum este programul Un smartphone pentru fiecare român", a declarat Inaki Berroeta, directorul executiv Vodafone România.

Utilizatorii pot plăti atât telefoanele, tabletele şi laptop-urile cu o valoare mai mare de 400 de lei, cât şi pachetul prepaid ce include smartphone-ul cu sistem de operare Android Vodafone Smart II.

Vodafone România este divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, după venituri, cu 406,4 milioane de clienţi în întreaga lume, la 30 iunie 2012.Vodafone are divizii în 30 de ţări de pe cinci continente şi peste 40 de reţele partenere în întreaga lume.
Vodafone România a investit, în ultimul an, peste şapte milioane de euro în rebranding-ul reţelei de magazine proprii, oferind clienţilor o nouă identitate vizuală şi oferte speciale, a anunţat, miercuri, operatorul de telefonie mobilă.
Operatorul a redeschis din 11 noiembrie unul dintre cele mai cunoscute magazine Vodafone, situat în Bulevardul Magheru din Capitală, unde utilizatorii care încheie un abonament smartphone primesc un discount de 100 de euro la achiziţia unui iPhone 4S, Samsung Galaxy SIII 32GB sau HTC One X.