Vodafone va deschide, incepand cu 30 martie, Centre de Conectivitate destinate micilor afaceri in 30 de magazine PC World, in urma unui parteneriat incheiat cu DSGi International, proprietarul lantului de magazine de tehnica de calcul, informeaza un comunicat al operatorului de telefonie mobila. Astfel, produsele Vodafone vor fi comercializate in  magazinele PC World, in viitor fiind posibila extinderea numarului de centre de conectivitate Vodafone in magazinele lantului britanic.

“Sunt incantat sa anunt acest parteneriat important cu Vodafone. Lumea tehnicii de calcul si a comunicatiilor mobile se integreaza rapid iar acest parteneriat ca creste puterea lantului PC World in tehnica de calcul, prin know-how-ul Vodafone in servicii de telecomunicatii”, a declarat John Clare, CEO DSG international.

 

 

Suntem incantati ca am incheiat acest acord cu DSGi si PC World, principalul lant de tehnica de calcul din Marea Britanie. In ultimul an, Vodafone si-a urmarit strategia de a-si imbunatatii gama de servicii oferita companiilor si sa-si mareasca game de servicii destinata afacerilor mici. Acest acord este un pas important in urmarirea acestei strategii, si este o veste buna pentru afaceristii mici ai ambelor companii”, a declarat Kyle Whitehill, director Vodafone Marea Britanie Enterprise Business Unit.

Totodata, companiile se vor concentra asupra imbunataririi serviciilor de suport si service IT Vodafone pentru afacerile mici prin folosirea diviziei de suport, The TechGuys. Echipa de suport DSGi ofera suport pentru clienti in Marea Britanie prin ingineri de teren si call-center-uri cu personal specializat. Divizia TechGuys are in prezent peste 3000 de angajati, si se asteapta marirea ei cu 2000 de angajati in urmatorii trei ani.  

Vodafone are 16,9 milioane de clienti in Marea Britanie.   

DSG international este unul dintre principalii retaileri de electrice din Europa. DSG opereaza peste 1200 de magazine si magazine online, situate in 27 de tari. Compania are 40.000 de angajati si detine magazinele PC World, Currys and Dixons.co.uk in Marea Britanie si Irlanda, Elkjip in tarile nordice, UniEuro in Italia, Kotsovolos in Grecia, ElectroWorld in Europe Centrala, PC City in Franta, Spania, Italia si Suedia, si magazinele virtuale Pixmania, disponibil in toata Europa, si Dixons.co.uk in Marea Britanie si Irlanda. 

Sursa: Capital 30 Martie 2007