Creditul este disponibil doar în lei şi are o durată maximă de 5 ani. În perioada promoţiei, până pe 31 iulie, creditul va fi disponibil cu o dobândă fixă de 12% pe toată durata de rambursare, mai avantajoasă decât costul standard, de 14,5%, spun reprezentanţii băncii.

„Marcăm aniversarea a 12 ani de prezenţă Volksbank pe piaţa românească prin completarea ofertei noastre cu creditul de consum cu dobândă fixă de 12%, care este şi singurul cost al creditului. Clienţii vor fi protejaţi împotriva riscului valutar, riscului de creştere a dobânzii şi vor primi gratuit asigurarea de viaţă”, declară Marius Istrati, şeful Departamentului Dezvoltare Produse Persoane Fizice în cadrul Volksbank.

În plus, Volksbank oferă gratuitate la două plăţi lunare, pe toată durata creditului, clienţilor care, pe lângă creditul cu dobândă fixă, contractează şi un Cont Simplu. Acesta include acces la două conturi curente (Lei şi Euro), un card multi-valută şi acces la Internet Banking, comisionul pentru toate aceste servicii fiind de doar 3 Lei pe lună.

Exemplu de calcul

În cazul unui credit de 25.000 de lei, contractat pe 5 ani, rata lunară este de 559,11 lei şi DAE este 12,94%. Valoarea totală plătibilă este de 33.546,60 lei.

În piaţă, cele mai bune două produse de acest fel sunt oferite de Banca Transilvania şi BRD.