Warimpex Finanz- und Beteiligungs AG si RAEF a anuntat achizitia hotelului hotelului de patru stele Golden Tulip Sky Gate, din zona Otopeni, prin cumpararea a peste 99, 98% din pachetul de actiuni. Suma tranzactiei nu a fost facuta publica.

 

Prin aceasta achizitie Warinpex intra pe sectorul hotelier din Romania, fiind primul pas catre o dezvoltare masiva a lantului pe piata romaneasca. Sky Gate este singurul hotel, categoria business, afliliat unui brand international international, situat in zona aeroportului. Unitatea hoteliera a fost deschisa in 2001 si din 2005 este administrat sub contract de franciza cu Golden Tulip. Hotelul are o 108 camere si 3000 de metri patrati spatii de birouri, suprafata care poate fi transformata in spatii de cazare aditionale. Capacitatea de cazare ar putea creste la 178 de camere.

Warimpex Finanz- und Beteiligungs AG este o companie de dezvoltare si investitii in imobiliare din Viena, specializata in dezvoltarea de proiecte hoteliere in Europa Centrala si de Est.

Sub brandul Golden Tulip functioneaza in prezent in Bucuresti patru hoteluri.

Sursa: Capital