Dezvoltatorul imobiliar Westhouse Group a anuntat ca a vândut deja 25% din complexul rezidenţial Central Apartments în patru luni de la lansarea comercială a proiectului, 15% din numărul de apartamente fiind contractate în cadrul Târgului Imobiliar Naţional (TIMON) desfăşurat la Constanţa, la inceputul acestei luni.

Lucrările de construcţie au început în luna aprilie a acestui an, iar finalizarea lor este planificată pentru trimestru 3 al anului 2009.

Complexul rezidenţial cuprinde 89 de apartamente, pe structura subsol + parter + 6 etaje, care dispun de 89 de locuri de parcare, atât subterane, cât şi supraterane. Ansamblul este securizat şi dispune de o grădină, un loc de joacă pentru copii, o zonă verde pentru recreere şi de acces direct la principalele bulevarde din Constanţa.

Pentru dezvoltarea acestui proiect rezidenţial, Westhouse Group a colaborat  cu PCMG Northbridge, pentru project managementul întregului ansamblu, Arhimar Cluj, care a realizat conceptul arhitectural, sau Baumeister, societatea care construieşte complexul.

Westhouse Group a fost înfiinţată în 2005 şi este deţinută de Romreal Ltd, firmă cu acţionariat norvegian, fiind totodată prima companie din România listată la Bursa din Oslo. Firma dezvoltă, în prezent, trei proiecte imobiliare situate în zona urbană Constanţa: Central Apartments, Corallia Residence şi Oasis Residences. 
 
Data: 16 iunie 2008

Sursa: Westhouse Group