„Ne-am planificat o creştere a vânzărilor pe Business Intelligence şi pe mai multe verticale de business, ceea ce ar urma să ne aducă cu 20% mai mulţi clienţi în 2012. Avem o cerere mare de livrare de proiecte de implementare şi trebuie să adresăm clienţii care doresc să semneze cu noi şi cărora le mulţumim pentru încrederea acordată soluţiilor Wizrom”, a declarat Adrian Bodomoiu, Managing Director Wizrom Software.
Procesul de recrutare pentru poziţiile de manager de vânzări în domeniul software şi servicii durează în medie trei luni de zile şi implică utilizarea tuturor canalelor de strîngere de informaţii: recomandări, agenţii de recrutare, postarea de anunţuri online, etc. LinkedIn este una din sursele de referinţe pentru recrutorii de la Wizrom, alături de orice alt canal de comunicare şi prezentare din social media.
Wizrom îşi atrage viitorii angajaţi în domeniul vânzărilor cu bonusuri pentru atingerea şi depăşirea obiectivelor cu până la 40% mai mari, în medie, decât în 2008, de exemplu, înainte de schimbarea contextului economic.
„Salariile de bază au rămas aceleaşi, însă bonusarea este mult mai bună pentru că miza este mai mare şi aşteptările sunt sporite. Pe de altă parte, şi profilul jobului s-a schimbat foarte mult şi implică un efort individual mult mai mare. Numai cei mai buni reuşesc – şi Wizrom răsplăteşte succesul cu o bonusare mult mai mare decât în urmă cu trei ani”, a explicat Adrian Bodomoiu.
Criteriile de bază în selectarea candidaţilor pentru un loc în echipa de vânzări a Wizrom Software sunt experienţa, cunoaşterea principiilor de business, capacitatea de a relaţiona şi înţelege necesităţile clienţilor, aptitudini de negociator.
Fondată în 1992, compania Wizrom Software este specializată în soluţii software de gestiune a afacerilor pe verticalele de business vânzări engros şi distribuţie, retail, producţie, servicii, bănci, asigurări, auto, furnizând totodată servicii profesionale pentru sisteme IT, consultanţă şi expertiză în domeniu pentru toate categoriile de afaceri. Wizrom Software are peste 3.200 de clienţi activi şi 29.000 de licenţe instalate.