Wizrom Software, unul dintre principalii jucatori pe piata aplicatiilor software pentru afaceri, a incheiat anul 2008 cu o crestere a cifrei de afaceri de aproximativ 27% fata de anul precedent. Astfel, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 9,5 milioane de dolari. De asemenea, cifra totala de clienti activi a ajuns in 2008 la aproximativ 3.000.

Principalele venituri ale companiei au provenit din vanzarea de licente si servicii pentru solutia financiar-contabila WizCount si ERP-ul WizPro. Cele doua aplicatii au cumulat aproximativ 65% din totalul incasarilor.

“Vanzarile principalelor produse Wizrom au atins cotele estimate pe 2008, in pofida instabilitatii pietei pe ultimul trimestru”, a declarat Zemy Apfelbaum, Managing Director la Wizrom Software.

“Avand in vedere situatia economica generala, anul 2009 va sta sub semnul scaderii costurilor si al cresterii eficientei. De aceea si planul Wizrom pe anul in curs se va concentra pe consolidarea si dezvoltarea bazei actuale de clienti si partener.”, a mai adaugat Zemy Apfelbaum.

Compania romaneasca Wizrom Software este unul dintre principalii furnizori de solutii informatice integrate pentru managementul afacerilor, prezent pe piata romaneasca inca din anul 1992. Cu filiale in Republica Moldova si Bulgaria, Wizrom are aproximativ 3.000 de clienti activi si 25.000 de licente instalate pentru companii din cele mai variate domenii de activitate.

Sursa: Wizrom Software