Compania KPMG i-a numit pe Aurelia Costache, Alexandra Depoire, Andreea Manole, Razvan Mihai, Ana-Maria Notingher si Raluca Soare ca parteneri in cadrul subsidiarei din Romania, informeaza un comunicat KPMG. Patru dintre partenerii numiti fac parte din departamentul de Audit, in timp ce ceilalti doi sunt din Tax, respectiv Advisory. 

Aurelia Costache lucreaza in KPMG de zece ani, specializandu-se in consultanta IT si fiind responsabila de coordonarea si dezvoltarea practicii IT Advisory din cadrul KPMG Romania. Aurelia este Auditor Certificat al Sistemelor Informatice (CISA) si Manager Certificat in Securitatea Informatica (CISM).  

Alexandra Depoire si-a inceput cariera la KPMG Audit in Franta in 1998. La KPMG Romania ea conduce in prezent echipa Biroului Francez care acorda asistenta investitorilor francezi si vorbitori de limba franceza. 

Andreea Manole lucreaza la KPMG din 1996 si este responsabila pentru un numar mare de clienti din diferite sectoare economice, de la companii mici la firme mari, romanesti sau internationale. Andreea are experienta in standardele de audit atat cele romanesti cat si cele internationale, este membra a Asociatiei Expertilor Contabililor Autorizati (ACCA), a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR) si a Camerei Auditorilor Financiari din Romania.  

Razvan Mihai are experienta in servicii audit si consultanta financiara si lucreaza la KPMG din 2002. Razvan este membru ACCA, are o diploma post-universitara in Afaceri Internationale de la Universitatea din Edinburgh, Marea Britanie iar in aceasta vara urmeaza sa finalizeze cursurile Executive MBA la Ecole Nationale des Ponts et Chaussées, Franta. 

Ana-Maria Notingher are peste zece ani de experienta profesionala si oferit consultanta atat companiilor locale cat si celor multinationale intr-o gama larga de aspecte fiscale legate de impozite directe si indirecte.  

Raluca Soare este in KPMG de noua ani, coordonand misiuni de audit atat pentru mari companii multinationale cat si pentru companii locale mici si mijlocii din diverse domenii de activitate. Raluca a lucrat de asemenea, la biroul KPMG din New York, Statele Unite, si este membra a ACCA (Asociatia Expertilor Contabililor Autorizati), CECCAR (Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania) si a CAFR (Camera Auditorilor Financiari din Romania). 

Sursa: Capital