Potrivit acestuia, la secţia 552 din Şcoala nr. 196, reprezentanţii ai ARD au încercat să filmeze în incintă iar preşedintele secţiei de votare s-a opus. ‘Reprezentanţii ARD la secţia de votare au venit cu o cameră de filmat şi s-au încăierat cu ceilalţi’, a declarat Muhuleţ.

De asemenea, preşedintele secţiei de votare le-a cerut reprezentanţilor ARD să şteargă imaginile pe care apucaseră să le înregistreze, a menţionat oficialul BEC. El a menţionat că poliţia a venit la faţa locului pentru cercetări.
Iar acest incident nu a fost singurul raportat. Per total, au fost 66 de incidente notate.

Probleme la secțiile de votare
Încă de la primele ore ale dimineții, câteva secții de votare la nivel național au fost închise. Motivele sunt două: fie condițiile meteorologice nu a permis accesibilitatea la secțiile de votare, fie au fost constatate nereguli de către autorități.
Spre exemplu, la o secție de votare din localitatea Nădașa, procesul de votare a fost suspendat din cauza faptului că buletinele de vot reprezentând candidaţii din colegiul nr. 8 au fost distribuite eronat, a anunţat purtătorul de cuvânt al Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI), Monica Dajbog.
Membrii unei alte secții de votare, numărul 276 din comuna Beica de Jos, au sesizat BEC, că buletinele de vot primite, care purtau ştampila de control a secţiei respective, erau pentru un alt colegiu care aparţine de comuna respectivă. Până la înlocuirea buletinelor de vot procesul electoral a fost suspendat.
 
Anterior, Monica Dajbog a informat că cinci secţii de votare din ţară sunt închise din cauza condiţiilor meteorologice. ”La acest moment vă putem confirma că cinci secţii de votare sunt închise din cauza condiţiilor meteorologice. Mai exact, avem o secţie în judeţul Dâmboviţa, una în Hunedoara, una în Mehedinţi (în zonă zăpada este de aprox. 50 centimetri şi autorităţile fac eforturi deosebite pentru redeschiderea căilor rutiere de acces din localitate, astfel încât cetăţenii cu drept de vot să poată ajunge la urne) şi două în Timiş. În toate cele cinci cazuri efectivele MAI au intervenit la faţa locului. Aceste secţii de votare se află în zone de munte, greu accesibile”, a precizat Dajbog.
Ea a menţionat că în toată ţara sunt mobilizaţi în jur de 3.000 de poliţişti şi că principala lor misiune e una preventivă, de semnalizare şi atenţionare a conducătorilor auto asupra segmentelor de drum restricţionate.

”Totodată, în plan operativ am mobilizat şi 4.885 de jandarmi, la care se adaugă o rezervă de 1.720 de efective pentru a interveni atunci când situaţia o impune”, a adăugat Dajbog.  Oficialii MAI au declarat că se așteaptă ca într-o oră lucrările de îndepărtare a zăpezii de pe carosabil să fie finalizate, iar lumea să poată ajunge la vot.