Conducerea Zapp este optimista si in privinta performantelor viitoare. „Preconizam ca vom avea 200.000 de abonati pana la finele anului 2003”, a declarat Cuneyt Turktan, presedintele Zapp. Majoritatea veniturilor companiei provin din mediul de afaceri, acesta fiind segmentul principal caruia i se adreseaza Zapp. Concret, 85% din totalul abonatilor sunt companii, diferenta fiind reprezentata de utilizatorii individuali.

Atlas Telecom investeste 100 milioane euro in telefonia fixa

Atlas Telecom Network Romania, parte a Atlas Group, a inceput implementarea unei retele de telefonie fixa care acopera cele mai importante 30 de orase ale tarii, valoarea investitiei fiind de 100 milioane euro. Compania intentioneaza sa devina in cativa ani unul dintre principalii jucatori pe piata romaneasca de telecomunicatii. Atlas Telecom va implementa solutia Veraz ControlSwitch si I-Gate 4000 in 31 de centrale regionale. Atlas va utiliza tehnologie furnizata de cei de la Veraz
Networks pentru proprietatile sale multiservicii. De asemenea, solutia Veraz va asigura celor de la Atlas protejarea investitiei initiale si controlul strict al cheltuielilor viitoare.

Bebelusultau.ro a vandut de 48.000 USD

In ultimul an, site-ul www.bebelusultau.ro a vandut peste 4.600 de produse, in valoare totala de aproximativ 48.000 de dolari, a declarat Oana Greceanu, director general www.bebelusul tau.ro. In aceasta perioada s-au vandut 4.600 de produse catre 1.300 de clienti, iar paginile site-ului au fost accesate de peste 1.500 de vizitatori saptamanal. „Au existat si persoane care doar s-au informat pe site-ul nostru si apoi au cumparat din magazinele clasice”, a precizat Oana Greceanu. Magazinul virtual www.bebelusultau.ro vinde produse pentru bebelusi, copii, femei gravide si mame. Comenzile se pot face si prin telefon, si pe site, magazinul acceptand comenzi atat pentru Bucuresti, cat si pentru provincie.