Operatorul de telefonie mobila Zapp si-a deschis cel de-al 24-lea magazin, in Suceava, informeaza un comunicat al companiei. Deschiderea magazinului Zapp face parte din strategia operatorului de telefonie mobila de extindere in teritoriu prin magazine proprii.

 

“Oricine intra intr-un magazin Zapp este consiliat de catre personalul nostru in alegerea celui mai potrivit abonament, care sa corespunda cel mai bine nevoilor sale de comunicare. Nu dorim doar sa vindem, ci si sa fim un bun sfatuitor pentru clientii nostri, care beneficiaza, prin punerea in aplicare a conceptului de magazin Zapp, de cele mai bune servicii de comunicatii la preturi competitive”, a declarat Mircea Girbovan, sales director Zapp.

 

Magazinul Zapp din Suceava ofera clientilor toata gama de produse si servicii a operatorului de telefonie mobila. Produsele Zapp mai sunt comercializare in judetul Suceava de parteneri ai operatorului. 

 

Compania Zapp face parte dintr-un grup detinut de compania de telecomunicatii americana Qualcomm si Omnia Holdings, un fond de investitii din Orientul Mijlociu. Zapp ofera servicii de telecomunicatii prin tehnologia wireless CDMA 2000 si are 497.000 de clienti.

 

Sursa: Capital 08 Martie 2007