Prin parteneriatele încheiate cu casele de discuri majore, Zonga oferă acces instant la peste 20 de milioane de piese la cea mai înaltă calitate, care pot fi ascultate chiar şi offline, atunci când utilizatorii nu au acces la internet. De asemenea, listele şi preferintele fiecăruia sunt sincronizate automat între toate dispozitivele: PC, tableta sau mobil (iOS/Android).
    
Zonga este de acum disponibilă şi într-o versiune optimizată pentru tabletele Android şi aplicaţia are o nouă identitate vizuală, alături de un design îmbunătăţit.

Clienţii Vodafone beneficiază exclusiv de trafic gratuit în aplicatie, atât pe mobil cât şi pe tabletă, precum şi de trei luni în care pot testa Zonga fără niciun cost. După cele trei luni gratuite, aceştia pot alege între:

•    pachetul Zonga Vodafone, pentru utilizare nelimitată pe computer şi cinci ore pe mobil şi tabletă, cu doar 1,99 euro/ lună (fără TVA);
•    pachetul Zonga Vodafone Nelimitat, pentru acces nelimitat atât pe PC, cât şi pe mobil si tabletă, cu 2,99 euro/luna (fără TVA),.
Cele două pachete pot fi activate oricând direct din aplicaţiile pentru mobil, tabletă sau web. Toţi abonaţii RED primesc, pe întreaga perioadă contractuală, un abonament gratuit la Zonga. Utilizatorii din alte reţele pot activa pachetul Zonga Nelimitat la www.zonga.ro, primind acces nelimitat la toată colecţia de muzică la un cost de 3,99 euro/lună (fără TVA).