Dezvoltat special pentru divertisment și având ca principală țintă utilizatorii casnici, WHD6215 HDMI Kit permite mai multor dispozitive HDMI să transmită conţinut de înaltă definiţie către un display HD (televizor, monitor, proiector etc.), conexiunea fiind realizată fără fir.
Conceput pe baza tehnologiei WiHD,  soluția are 4 porturi HDMI şi un receptor. Transmisia folosește banda de 60GHz, în locul celei de 2,4 GHz, bandă deja ocupată de cele mai multe ori de alte dispozitive. Astfel, soluția elimină problemele legate de interferențe și pierderile de date, o problemă esențială în cazul jocurilor video și a streaming-ului multimedia.
„WHD 6215 reprezintă soluţia ideală pentru utilizatorii casnici dornici să folosească fără nici un fel de bariere toate dispozitivele multimedia de care dispun. Uşor de configurat şi compatibil cu o mulţime de echipamente, kitul wireless HDMI asigură o experienţă multimedia completă indiferent că este folosit pentru o prezentare de pe tabletă sau o sesiune de jocuri pe TV”, a spus Octavian Oancea, Country Manager, ZyXEL Romania.